03 май 2006

Кавалерите на свободното слово

“Вие сте пичове, бе!”

Това са точните думи, които проф. Здравко Райков използва, когато Симион му разказва за начина, по който първи „обработихме” резултатите от писмения изпит по журналистика в СУ и сравнихме слабите оценки (имам предвид точно 2,00), които бяха получили кандидатстуденти с 6,00 на изпита по литература...
Да, ние сме пичове!!!
И мисля, че го показахме тази вечер с прекрасния хепънинг, който се получи на откриването на Дните на свободното слово. Около 200 човека дойдоха в 65 аудитория, за да ни покажат заинтересованост и да вземат участие в нашия празник. Не питайте колко усилия ни струва през последните седмици и откога не сме ходили на лекции...
Благодарим ви!
Благодарим и на Васко Иванов, който доказа, че също е „пич” и че не се страхува от бомби, и твърдо заяви, че ще продължи да си „бачка” по същия начин.
Утре (03 май ;) гост ще ни бъде Мартин Карбовски... Знаете къде да дойдете (тия 1000 флайъра, които раздадохме днес едва ли са били напразни, уверих се в това)!
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

  1. Не вярвах, че толкова студенти ще дойдат да слушат за свободата на словото (тема, с която доста спекулират журналистите и политиците).
    Браво, момчета :) такива като вас може да ме накарат да прломеня мнението си за бг журналистиката. Само трябва да стискате зъби и да не спирате.

    ОтговорИзтриване
  2. Засега сме горди с това, което направихме! Надявам се, че през следващите три дни качеството ще се повишава в геометрична прогресия!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Повиши се :-)

    Карбовски - 300 души.

    Наистина беше чудесно!

    ОтговорИзтриване
  4. Скоро ще кача запис на част от лекцията. 68 минути, приковаващи напълно вниманието на тези 320 щастливци да бъдат наши гости ;)
    Enjoy...

    ОтговорИзтриване