16 декември 2006

Седмица за ново партньорство

Обещах да ви запозная обзорно с Медийния панаир във Факултета по журналистика и масова комуникация, но реших, че нещо друго ще е по-интересно. Мисля да направя кратък мониторинг на отзивите в останалата част от блогосферата.
Започвам с Роско. Поставя емоционален акцент върху участието си през седмицата, обхващайки всички събития. Девора пък вече се проявява като добър PR - още в понеделник е сложила първите реакции след откриването и е добавила акцентите от седмицата... И май всичко свършва дотук. Другите просто мълчат по въпроса.

Е, аз ще кажа още две-три неща. Тази седмица беше предизвикана от студентите, макар че част от преподавателите-организатори няма да си признаят. И то поради две причини - начинът, по който вдигнахме летвата през май с Дните на свободното слово (припомням), и срещите "студенти - преподаватели", организирани по инициатива на ФСС, които тематично бяха насочени точно към съотношението между теория и практика в преподаването във Факултета.
Благодарим си! Благодарим и на доц. Мария Нейкова, доц. Петранка Филева и Мария Попова, които бяха основен двигател. Признание и за Ивет и Меди от агенция "PRoPR", организирали първото си голямо събитие именно сега. Без тях Научната седмица за ново партньорство нямаше да е същата. Още веднъж - НАЗДРАВЕ!

За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар