06 май 2008

Ще дойдеш ли с мен?

Там ли си?
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

8 коментара:

  1. Да. И къде ще ме водиш?

    ОтговорИзтриване
  2. Вън от анонимността на едно много по-хубаво място. Засега обаче ще остане в тайна.

    ОтговорИзтриване
  3. Добре, нека да не съм анонимна, но нямам акаунт. На следващият ти отговор ще се представя официално,макар и вече да сме се запознавали :)) но виждам, че и ти обичаш тайните.;) или ползваш този така добре известен подход за привличан на детското внимание :) а във всеки от нас се "крие" пое дно дете, нали? хареса ли ти Нощта на музеите?

    ОтговорИзтриване
  4. A бе едва ли начините за привличане на детското внимание точно ти влияят, но!... Ти така или иначе гледаш философски на нещата. Master's Programme все пак си е сериозна работа.

    P.S. Акаунт не ти трябва, бих те издирил много по-лесно. Аз и сега се сещам, но си е still misty.

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  5. хехехе, да, като пренебрегнем и грешките, които сега си виждам в поста, никак не е трудно да се сетиш. Много изкушаващо беше да публикувам коментар по такава тема, пък и некоментирана от никого другиго :) Сега официално -Елена (на Генади познатата, уточнявам в случай, че се зачудиш коя от всичките Елени е) :) И да, всъщност съм точно като малките деца и вниманието ми се привлича по подобен начин (луд на шаренко се радва, както казват в нашия край). И, не ми отговори - хареса ли ти Нощта на музеите?

    ОтговорИзтриване
  6. Нали не се съмняваш, че съм познал?

    Беше хубаво. Пооплесках някои неща, ама ми е простено - аз като попадна в творческа атмосфера ставам още по-голям егоист.
    Лошото е, че не успях да си открадна червен нос от единия от мимовете, но пък и той не успя да чуе нищо от плейъра ми. Карах и едни дечица да му го дърпат, не им се получи и на тях.Резултатът - аз имах бял нос от грима му, а той избяга. :)

    ОтговорИзтриване
  7. И на мен ми хареса, може би малко по-малко от миналата година, но беше хубаво. А защо искаше да си откраднеш червен нос? Клептомания? Предпочиташ краденото пред подареното или купеното? И защо си бил толкова близо до него? Да не сте си разменяли целувки (или него е за мим, а мимът е бил жена?)

    ОтговорИзтриване
  8. Ъ, за жени през онази вечер не ми говори, че... Anyway...

    ОтговорИзтриване