28 юли 2008

Ребъл му е майката!

Докато тaзи вечер целият екип на АМТВ се пържеше пред екрана със "Завръщането" (както в крайна сметка идиотски бе прекръстено предаването ни "Ку-Ку се завръща") , аз се пържех пред прожекторите на ст. "Академик" на концерта на Лени Кравиц. Демек, докато Мадлен Алгафари призоваваше младите на революция, Лени призоваваше всички на "любовна революция". Вярно, последният опит да изям цялата жица на стадиона не беше крайно сполучлив, но не съжалявам за него.
Не съжалявам и за това, че подарих нещо страхотно на приятел. Защото споделих това прекрасно нещо с човек, който наистина го оцени. Ленчо беше невероятен. Няма толкова силно поведение на сцената (Роби, не си идвал още, брат, затова така говоря), няма такова изпълнение на "I'll be waiting" (Жабчо, за теб!).
Мислех да ти споделя още, но шибаното "завръщане" се е сторило на някакви хора слабо. Не ги разбирам. Разбирам само, че никой няма да ни подкрепя особено много. Няма да мога да ти разкажа, защото нямам глас, мамка му, не оставих си го на концерта! Знаеш, че аз не обичам да се прибирам с глас от подобни концерти - неслучайно се подготвям по месец-два. Накефих се на маххх, накефих и един фоторепортер, който реши да ми цъкне 5-6 снимки, напоих и мацките с вода, която накарах Милена да поиска от танцуващата охрана.

P.S. Ще потърся фотографиите на онзи симпатичен младеж и ще ти покажа, ако се различавам ;)
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

5 коментара:

  1. Нали знаеш, важното е да бъде истинско... само така можеш да го запомниш и да остане.

    ОтговорИзтриване
  2. Алекс, беше най-странният концерт, на които съм била! Съпер емоционален, супер зареждащ! И всички бяхме като хипнотизирани!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз написах ли горе, че докато Ленчо свиреше I'll be waiting, се подмокрих (в женския смисъл на израза)??? Върховно!
    А защо е бил страНен? За мен си беше страШен!

    ОтговорИзтриване
  4. не знам просто имаше нещо хубаво странно. може би, защото Лени искрено се вълнуваше, нз..

    ОтговорИзтриване
  5. аз да кажа защо не ми хареса концерта?
    не може за пръв път да отиваш в тая държава и да не направиш нещо извън "програмата". не може да имаш такава велика апаратура, кристален звук и да изсвириш САМО 3 по-твърди парчета. не може да не видиш на какво беснее тълпата и да си прдължиш с протяжните псалми от великия нов албум, в който парчетата приличат на хитове от старите му албуми. абе не може.
    изобщо не искам да се сещам грамитата за какъв тип музика му ги дадоха :(

    ОтговорИзтриване