21 август 2010

Музикалните богове сигурно са полудели

Не обичам някой друг да ми пуска музиката - не слушам радио, а почти изцяло цели албуми и сетове. И явно заради това съм изостанал със светлинни години от модните тенденции в съвременната поп-музика... Ужас, докато чакам новите албуми на някакви си Armin van Buuren-овци (Mirage - 10 септември), John Legend-овци (Wake Up! с The Roots - 21 септември) и примерно Maroon 5-овци (Hands All Over - и той на 21 септември...), се оказа, че съм подминал 2 сериозни музикални тренда с участието на родни и световни музикални "айдъли". Да видим за какво става въпрос.

Гейовете вече не са на мода - да живеят пеещите лесбийки

Аз си мислех, че с наближаването на преклонна възраст на Мадона глупавите лесбо-изцепки ще излязат от главите на продуцентите и ще ги накарат да си размърдат мозъците. Не ни стига Lady Gaga, че и...



А най-якото е, че се карат. Защо пред хората, бе, красавици...

И ако братят румънци разчитат на секс-скандалите, за да пробият на запад, обяснете ми какво й е станало на Риана, че и тя (уж) е минала на другия бряг. It's so 20th Century...



И стига с тази рокля (от клипа, вижда се най-добре на 3:48, както изчислихме след десетки опити), че ще ритна някого. Жена ми има по-хубава!

F*ck me, I'm famous - имам дует с американски хипхопър!

Ние си имаме рекордьор в това отношение - лолитката (цъ! - не съм съгласен, ама като така иска да й викат момичето, кой съм аз, че да й развалям фасоните) LiLana направи парче със Snoop Dogg, а сега е завъртяла виртуална интрига с новия голям FloRida. It's so 21st century, като гледам как я държи за кръста като на bluescreen.



Обаче сега ще ви изненадам с познания! Вижте какво прави и мацката Андрея - мда, онази, дето пее с микрофон наобратно. (И като добавим факта, че и тя има клип, на който се целува с друга девойка - wow, so hot-hot-hot! - клишето е пълно). Евала му правим на Кубратчо.



Точно така, това е онзи ревлив младеж Марио Уайнънс, който успя да изпее преди 5-6 години една песен за това как са му разбили сърцето (I Don't Wanna Know в колаборация с P. Diddy) и общо взето това са му успехите.

А бе, важното е, че върнахме братята афроамериканци към истинските им корени - чалгата. Щото, погледнато отвсякъде, R&B музиката и хипхопът са си американския вариант на чалгата.

И понеже не е ясно тези хора дали са се виждали на живо, очаквам съвсем скоро човекът-дует Устата да извади някоя стара колаборация с 2Рас Шакур!

Ако съм изтървал нЕкой голЕм музикален ТРЕНД, давайте знак, ще се пОуча с радост!
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар