събота, 31 декември 2011 г.

Written In The Stars - какво ни говорят звездите за 2012-та

А, не-не, не съм станал врачка. Просто ми попадна годишният хороскоп на "жената, която винаги познава" за вестник 24 часа - Кети Мартинова. Роден съм през третата декада на зодия Дева, така че ще ви поясня какво точно предстои да ми се случи според това, което Кети ми е предсказала. Да видим!
1) Януари - провал в работата, ако не занижите претенциите: Хаха, предпочитам да го наричам "перфекционизъм", не "претенции". Така че - никакво занижаване, а провалът явно ще е за други ;)

2) Февруари - без стабилност и сигурност в интимния живот: Защо, защо, защоооо? Точно за 14-ти февруари ли? Еми, хубаво, ще се празнува Трифон Зарезан няколко пъти...

3) Март - нови задачи и проекти: Чудесно, от малък се каня да отварям сергия за мартенички в подлеза на НДК. Вижте Слави Трифонов докъде стигна, като почна от там - преди е бил само в края на февруари и в началото на март, сега е всяка вечер в НДК!

4) Април - домашни тревоги и драми в любовта: Тук вече се успокоих - две години с тази любов и явно ще дойде времето и за малко драми - еми, нищо човешко не е чуждо дори на лисиците явно...

5) Май - след караниците идват най-хубавите моменти: Е, това вече е приказка. Значи... за хубави моменти си пожелавам ходене до Барселона, получаване на ключовете за чисто нов автомобил, виждане на първи тираж на собствено издадена (а защо не и собственоръчно написана) книга. Три ми стигат засега. Добре ли е, а?

6) Юни - вълнуващо запознанство, късмет в бизнеса: Хм, кой ли ще е това? Първия в държавата вече ще го познавам, може би първия в друга държава? Oh, Barack, it's so nice to meet you!

7) Юли - много пътувания и срещи с приятели: Ами да, време за моренце... А за магистратурата нещо, ще се завършва ли най-накрая или? Кетии, нищо не казваш за това? :(

8) Август - спорове с любимия: А, супер... Ама това не беше ли и за март? И за май? И за февруари?

9) Септември - положителни новини - в работата и личния живот: Ураааа, най-накрая ще стана на 26, цяла година чакам този момент!

10) Октомври - много контакти и по-високи доходи: ОК, Кети, ти ли ще звъннеш на шефката, за да й го съобщиш?

11) Ноември - удари под кръста в бизнеса, ревност в любовта: Аууу, кофти месец ще е. Дали да не планирам една дълга почивка още отсега? И без това ще съм се трудил много - с нови задачи, късмет в бизнеса, по-високи доходи... Карибите или Ибиса?

12) Декември - нова работа и пламенна любов: Това е за трети път тази година. Добре, разбрах, догодина ще слушам повече...

Усмихнете се най-после - 2012-та ще е мноого по-добра и от тази! (Казах го и за 2011-та и познах - сега пак няма да сгреша)
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и: