25 февруари 2006

х4о и театър – “Да,да!”

На 21-ви бях на театър. “Криворазбраната цивилизация” по Добри Войников в Театър “Възраждане”. Постановката е с особено сантиментално значение за мен, тъй като точно с тази пиеса преди 4 години направих своята “премиера” на театралната сцена. Макар че съм я репетирал десетки пъти и “прегорял” в реална игрална обстановка, “Криворазбраната” е може би единствената пиеса, в която винаги откривам нови моменти (А аз обичам театъра, което означава, че често ходя на постановки :).
Какво открих този път ли?!? Ами Христо Гърбов ме учи да пиша таблицата с таз и да “съблазнявам” жени с “мокър поглед”;), Даниел Цочев показа как се защитава честта на любимата с бутилка ракия и сгъваема ножка срещу еднометров ятаган, а пък пича от рекламата “Данчо и кредит – Да,да!”, се опитваше да учи комшийката си на “алафрангата”.
Интересен бе и ефектът а-ла "Матрицата" - бой на забавен каданс...Обаче... тия сладури не са открили топлата вода, защото този тип "битка" го практикувахме точно в тази ситуация преди 4 години!!! Опа-а?!?
Няма да крия, че финалът ме изненада...Но!, това е театър, винаги има място за изненади. ;)
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар