06 май 2009

Грешка или не: Честит рожден ден

И днес получиш честитка за рождения ми ден. Благодаря, благодаря. Но както добре знаеш, той ена 18-ти септември. И то всяка година, представяш ли си?

Само че от Sony Ericsson са големи пичове и ми честитиха и днес. За щастие не пишеше "Честит рожден ден, Жоро", защото тогава щеше да е още по-голям смях.


И сега двамата с теб се заимсляме колко добър маркетингов ход е това. Защото отдолу на P.S. пише "Рожденият ти ден не е днес? Извинявай тогава. А можеш ли да ни помогнеш? Нека заедно да коригираме личния ти профил при нас, за да може следващия път да получиш честитката си точно на рождения си ден." (Малко свободен превод, ама така или иначе не се вижда особено какво пише там ;) )

И така влизаш там, за да си сигурен, че шведите няма да те карат да черпиш всяка седмица, а само когато имаш повод, и им помагаш да си оправят базата данни. След което получаваш още безброй много съобщения. Вероятно, аз така и не опитах.

Но поздравления за поредния хитър случай, в който грешката е вярна.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар