24 март 2006

x4o парад във Велико Търново

Каква почивка само... След 5 месеца неуморен университет, реших да си дам една лека ваканцийка ;) И не къде да е, а във Велико Търново - градът, в който прекарах значителна част от съзнателния си живот и който оказа огромно влияние в развитието ми.
Да си призная честно, очаквах доста от тази планирана дълго двудневна визита в Старата столица. И да си призная още по-честно, не очаквах чак толкова!!!
Наистина останах очарован от топлото посрещане, което ми устроиха и именно отношението засенчи в положителен аспект преживяванията и спомените от онези пет прекрасни години, прекарани във ВТ. И изоставих парада, организиран от моите приятели от Градски ученически парламент и тръгнах "на лов за спомени". ;)
Срещнах се с 90% от познатите си(!!!). Само с няколко пропуснах да се "засека". Даже заради един човек горките търновци ги валя дъжд (Знаеш коя си, не се изчервявай ;).
Това е, сега отивам да се наслаждавам на сладката отмора, предоставана ми с любезното съдействие на СУ, Почивна станция "Студентски град" и моите лични двумесечни усилия покрай кандидатстудентските изпити. ;-р
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

1 коментар:

  1. Значи е било готино :)
    Харесва ми ВТ и на мен!
    Светлинното шоу сигурно впечатлява?!

    Айде с'я пак в на почивка...хех, в Студ.градн :)

    ОтговорИзтриване