14 август 2006

Приятелите на х4о пристигат

Така се стекоха обстоятелствата, че по-голямата част от добрите ми приятели от детинство (е, и по-късната част от съзнателния ми живот) завършиха тази година. И какво следваше - да дойдат насам, разбира се, какво друго. Знаете, че се занимавам само с интелигентни хора. (Да, онази циганка умря, дето ме хвалеше,де.)
Та ето горе-долу подробен списък на новите попълнения из столичната академична среда, които всички чакаме с нетърпение (аз-със сигурност):
Тошко - Фармацевтика в Медицинския университет -> винаги съм мислил, че това е по-добра специалност от медицината и накрая стана на моето. Няма да съжаляваш, братле! Поне ще учим рамо до рамо (Погледнете картата - ФЖМЖ-то и ФФ на МУ са на Г, в една общта сграда даже)
Девора - ПР във ФЖМЖ -> какво да кажа... Едва ли е имало някой, който да се е съмнявал! Както казва Роско "Компанията рязко се увеличи!"
Стани от Нови пазар - Технически университет -> едно е 10-тина дни в Гърция, друго си е четири години, нали ;)
Вили - УНСС -> няма да коментирам, хората знаят за какво става въпрос. Само дето журналистиката би й отивала повече, но така било писано
Кремена и Санди - ПР-та задочно (сами са си го избрали, да им се чудиш) - и комплектът е пълен. Ще си позволя да вметна, че по едно време четиримата (+ Вили,де, що за въпрос) бяхме любимци на Камбурова. Е, доживя да ни направи медийни хора ;)

Яхууу!!!

P.S. Ако забравям и пропускам някого, вината не е изцяло моя, да знаете. Ама те си знаят хората. Дано се сетят и да ме известят.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

2 коментара: