20 декември 2006

ЦСКА = болест?


Дали не направи грешка Прамод Митал, като купи от Васил Божков акциите на ПФК ЦСКА? Този въпрос може би си е задал всеки, който си е купил вестник Сега на 5-ти декември. Защото ето как изглеждаше материалът до главата на вестника: "От началото на ноември до момента от менингококова инфекция са загинали 4 души.", гласи първото изречение на публикацията със заглавие "Божков сдаде ЦСКА на индиеца Митал".
За щастие материалът за заболяването е поместен и на вътрешна (5-та) страница, за да му се даде дължимото заглавие - "4 починали от менингит за месец". Само който не е приключвал вестник, не знае какво означава да преместиш материал от първа страница, когато е дошла новина минути преди броят да бъде "затворен". Това не оправдава коректорите, разбира се. Още повече, че става въпрос за сериозна медиа като "Сега".
Може обаче да се окаже, че грешката е вярна, като се има предвид положението, в което се намира сега армейският клуб. Искрено се надявам, че на Митал няма да му се случи никакво заболяване на мозъка - нито менингит, нито склероза или разни болести на нервна почва. Сигурно е обаче, че индиецът ще има много главоболия покрай звездите в червено.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар