07 февруари 2007

ИнтелДей Солушънс раздадоха стипендии за млади PRи

Агенция Intelday Solutions вчера обяви резултатите от организирания конкурс за едногодишна стипендия в размер на 1000 лева за студент специалност "Връзки с обществеността". Един от наградените е Георги Грънчаров, който ще си раздели стипендията със студентка от НБУ. Поощрителна награда пък отива при Девора Джамбова.

След тази импровизирана кратка инфобележка следва едно истинско "Честито!!!". Да си им се радвате със здраве на наградките. Всички сме горди с вас! Радвам се, че сме заедно.


Добавено на 09.02. в 17.27:

Ето и реакцията на блога на Капитал за медии и реклама. И от Девора.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

2 коментара:

  1. Благодарим!
    Днес разбрах един любопитен факт - онази част от наградата, която е предвидена за закупуване на книги, е по личната идея на проф. Петев. Нашият уважаван преподавател си е дал сметка, че парите така или иначе ще ги похарчим, но трябва да има една сума, която "препоръчително" да пръснем за книги. Точно това и мисля да направя! Благодарности на професора! Това се казва награда!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Знае си той, само остава да каже кои книжки да си вземеш. Питай го специално!

    ОтговорИзтриване