18 август 2008

Битката за (реклама в) Биг Брадър 4 започна



Деян Донков и Стефка Янорова обикалят като луди, качват се и слизат по някакви стълби. Следят го безброй камери. Реклама на нова охранителна фирма, осигуряваща и CCTV-оборудване? Не. Това е теийзърът за Биг Брадър 4. Съквартирантите вече са ясни, а днес бяха пуснати и рекламните тарифи за спонсорските пакети на четвъртото издание на успешния риелити формат.

Общо взето, 350 хиляди лева за 11 седмици се равняват на около 3 страници с реклама едновременно в 24 часа и Труд през всяка от тези седмици, като се изчислят всички отстъпки.

Факт е, че новият продуцент от страна на SIA Advertising - Митко Митовски ще използва набраната от последните 5 Брадъра (Big и VIP) инерция и именно затова пакетите са толкова мащабни. Лошата новина обаче е напускането на Ники Кънчев, явно лоялен на Нико Тупарев, който пък ще прави друго reality - "Фремата". Ще видим дали Милен Цветков ще успее да се справи на мястото на обичания Ники, както и дали Венета Райкова ще бъде истински достойна "Малка сестра".

P.S. Който смята, че рекламата в Биг Брадър 4 няма да популяризира достатъчно бизнеса му, ето и рекламните тарифи за в. Шоу.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар