22 януари 2010

Чистота и здраве

Мисля си, че свсем скоро пак може да потънем в боклук. Тук още не е ясно коя точно мафия ще вземе почистването на София и затова през година и половина мизерията в града се увеличава драстично.
Явно интригите пак тръгват нагоре, щом отново заваляха задкулисните оферти. След тях ще дойдат нови договори, после обжалвания, евентуално обществени поръчки, после пак обжалвания. И от това ще е потърпевш най-вече "софиянецът", тънещ в боклук.
Жалко и за фирмата, която най-накрая ще започне да чисти. Ще й се наложи да приеме всички негативи от забавянето и мръсотията. Дори и в по-малките райони, общественият натиск ще е убийствен.
И понеже куклата Фандъкова вече трети месец не може да се покаже като истински кмет, положението е сериозно. Моля Ви, госпожо кмет, нека не ми се налага да пиша "Боклукът (и) Фандъкова"!
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар