06 март 2010

Сън в съня

Много се чудех как точно да участвам в тазседмичния #blogch. Със сигурност не искам да е текст, а ако имаш идея как точно рисувам, трябва да се радваш, че не пускам някаква картинка :). Въпреки това, все пак става въпрос за визуален проект...

Опитах да си представя нещо, пускайки си "Сън в съня" на PIF. И се появи нещо красиво. Сега ще се визуализира и пред теб. Пусни си го заедно с песента, за да видиш какво ми става от време на време, като се заобиколя с хубава музика.



Сега се очаква да коментираш тук и да гласуваш евентуално в Svejo, така че... Но само ако ти хареса.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

9 коментара:

  1. Едно неочаквано проявление на един епистоларен блогър, което е само поредното доказателство, но не само за изключенията и правилата, а за творческия заряд и преливането на формата. Нещо като фюжън-блог :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно е, браво за добрата идея и прекрасно изпълнение. Очаквам следващото предизвикателство, в което ще се включиш! Браво

    ОтговорИзтриване
  3. Добре де, всичко много хубаво, ама.. ЗАЩО ПИФ...:)

    ОтговорИзтриване
  4. Искаш ли да ти кажа нещо забавно? Все още на компютъра ми присъства един вариант на песента, в който Макчо казва "It's four o'clock" До такава степен съм свикнала с нея, че като не чуя това в друг запис, ми става много странно. :)
    Клипчето е сладко. Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми хареса, че си избрал нещо нестандартно! Готино!

    ОтговорИзтриване
  6. Aaaa, апокрифният запис с гласа на Йода е уникален. Прати ми го :)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря. Много ме изкефи, че си направил нещо различно и нестандартно. Клипчето също е много хубаво. Успех! :-)

    ОтговорИзтриване