31 декември 2011

Written In The Stars - какво ни говорят звездите за 2012-та

А, не-не, не съм станал врачка. Просто ми попадна годишният хороскоп на "жената, която винаги познава" за вестник 24 часа - Кети Мартинова. Роден съм през третата декада на зодия Дева, така че ще ви поясня какво точно предстои да ми се случи според това, което Кети ми е предсказала. Да видим!




1) Януари - провал в работата, ако не занижите претенциите: Хаха, предпочитам да го наричам "перфекционизъм", не "претенции". Така че - никакво занижаване, а провалът явно ще е за други ;)

2) Февруари - без стабилност и сигурност в интимния живот: Защо, защо, защоооо? Точно за 14-ти февруари ли? Еми, хубаво, ще се празнува Трифон Зарезан няколко пъти...

3) Март - нови задачи и проекти: Чудесно, от малък се каня да отварям сергия за мартенички в подлеза на НДК. Вижте Слави Трифонов докъде стигна, като почна от там - преди е бил само в края на февруари и в началото на март, сега е всяка вечер в НДК!

4) Април - домашни тревоги и драми в любовта: Тук вече се успокоих - две години с тази любов и явно ще дойде времето и за малко драми - еми, нищо човешко не е чуждо дори на лисиците явно...

5) Май - след караниците идват най-хубавите моменти: Е, това вече е приказка. Значи... за хубави моменти си пожелавам ходене до Барселона, получаване на ключовете за чисто нов автомобил, виждане на първи тираж на собствено издадена (а защо не и собственоръчно написана) книга. Три ми стигат засега. Добре ли е, а?

6) Юни - вълнуващо запознанство, късмет в бизнеса: Хм, кой ли ще е това? Първия в държавата вече ще го познавам, може би първия в друга държава? Oh, Barack, it's so nice to meet you!

7) Юли - много пътувания и срещи с приятели: Ами да, време за моренце... А за магистратурата нещо, ще се завършва ли най-накрая или? Кетии, нищо не казваш за това? :(

8) Август - спорове с любимия: А, супер... Ама това не беше ли и за март? И за май? И за февруари?

9) Септември - положителни новини - в работата и личния живот: Ураааа, най-накрая ще стана на 26, цяла година чакам този момент!

10) Октомври - много контакти и по-високи доходи: ОК, Кети, ти ли ще звъннеш на шефката, за да й го съобщиш?

11) Ноември - удари под кръста в бизнеса, ревност в любовта: Аууу, кофти месец ще е. Дали да не планирам една дълга почивка още отсега? И без това ще съм се трудил много - с нови задачи, късмет в бизнеса, по-високи доходи... Карибите или Ибиса?

12) Декември - нова работа и пламенна любов: Това е за трети път тази година. Добре, разбрах, догодина ще слушам повече...

Усмихнете се най-после - 2012-та ще е мноого по-добра и от тази! (Казах го и за 2011-та и познах - сега пак няма да сгреша)
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

5 коментара:

  1. най-важно да сем здрави и живи и през новата година, поздрави до всички и пожелавам ви много успехи

    ОтговорИзтриване
  2. Като чета декември ще е най-вълнуващ:)

    ОтговорИзтриване
  3. Декември винаги е най-вълнуващ! Като се почне от Коледа и коледния дух, та през празнични концерти, нова година, няколко рождени дни на мои приятели... Това е месеца, който обожавам като изключение от зимните! Лятото не събира толкова вълнуващи моменти на едно място, така концентрирано и с много хора.

    ОтговорИзтриване
  4. Веднага ме грабна с тази песен , много е хубава, ритмична, със страхотен текст, някак си действа зареждащо. Благодаря за нея. Дано често публикуваш песни с такива любопитни статии. Вече сме в края на 2012 година и можем да проверим дали всичко това което е казала гадателката се е сбъднало! Специално за декември месец може и да се окаже прав. Тогава някак си сме по добри и повече обичаме или поне го показваме към своите най близки роднини.Тези неща спадове и изправяния са неизменна част от нашият живот. Няма как всичко да бъде постоянно положително ,все пак трябва да има и малки разочарования , които да ни покажат колко е иначе хубав живота който водим.Поне така си мисля аз.

    ОтговорИзтриване
  5. На мен също страшно много ми хареса песента, една дива и ритмична песен за лятото особено .Винаги ми е било интересно за всяка година като почнат да пишат какъв щяла да бъде, кой на какво трябва да заложи , да започне да прави или пък да изчака. Прекалено ми е самонадеяно от страна на тези гадатели и зодиакални гледания.Все пак всичко в края на нещата си зависи от нас самите и ако се постараем в нещо няма как то да не се случи така както ние сме о искали. Декември дам....той е семеен месец за мен лично, може би от самите празници най-вече бъдни вечер.Благодаря за статията, сега идва годината на змията по китайският хороскоп, да видим какво ще кажат за нея сега.

    ОтговорИзтриване