04 октомври 2014

#обещавам

Това не е просто значка, това е отговорност! (клик на снимката и носи)

Ден е за размисъл, затова дори няма да ти обяснявам колко е важно утре да гласуваш, въпреки всичко, което така и привидно не се промени. Но ще си размишлявам на глас и ще ти обещая няколко неща с уговорката, че ще се радвам да бъдеш до мен в случването им:

Обещавам да запазя гражданската си непримиримост към "следващите", макар че те не направиха особено много, за да си тръгнат "предните". Вероятно защото всички са от "онези".

Обещавам утре да подредя вкъщи, да се разходя до мола, за да напазарувам и да платя сметките, може би да си купя и нещо есенно за носене. Но преди това ще мина през урните, за да гласувам.

Обещавам утре наистина да гласувам, макар да не виждам за кого мога да сложа преференция в избраната от мен листа в моя МИР (това доста боли, особено след като в други райони има поне 4-ма души, за които бих гласувал на драго сърце, но мога да го преглътна).

Обещавам, ако ми се наложи да прекарам още една нулева година заради нечия бърза алчност и наглост след избори, да направя всичко възможно тя да не бъде изцяло нулева. Сигурен съм, че ще има с кого.

P.S. Обещавам да послушам Сани Жекова, направи го и ти:
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар