сряда, 8 февруари 2006 г.

“Програмно”

„Добре дошли в моя свят!”

Така ви посрещам и ви пожелавам да откриете част от себе си в него и да използвате всичко, което би могло да ви бъде полезно.
Целта на този блог е да покаже, че младите хора наистина се интересуват. Имахме проект да направим сравнително обширна „блогосфера” от няколко подобни страници, но засега не се получава особено. Факт е, че имаме човек, който се занимава (наблюдава) с политика и донякъде разследващи материали – Симион. Имаме си и Георги, който се грижи за културното обогатяване на „обръча” ни. Свързваме се и с журналисти с опит, на които много благодарим за съветите и помощта, която ни оказват.
Аз лично предпочитам да се занимавам повече с различни теми от ежедневието, да правя повече „event” материали. Не съм се „ресорирал”, аз си знам защо. За мен това е начинът да разкрия своя „свят”. Постепенно се опитвам и да усъвършенствам и интерфейса на блога, но засега технически фактори ми пречат да стигна до така търсеното съвършенство.
Трябва да подчертая, че за едно начинание, каквото сме подхванали с кръга от блогове, е важно да се получава обратна връзка. Не само защото уебкаунтрите не показват съвсем обективно оценката за работата ни (а те реално само отчитат посещения), а и защото е важен реалният touch от осъществения feedback. Затова, моля, оставяйте comments (пиша го така, защото си мисля, че понякога се обърквате и използвате връзката “link to this site”, за да дадете). На мен лично ми е изключително важно. Благодаря за мейлите, но наистина предпочитам коментарите. Така или иначе те не се публикуват без мое разрешение и реално ги чета първи. (Което не означава, че ги цензурирам ;). Никой не се е оплакал досега. Май...

Ами...:
„Бъдете живи и здрави! Това е!”

Александър Кръстев – “Програмно” @ www.alexanderkrastev.blogspot.com
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и: