06 юни 2006

Гид към светлината

Много от вас ще имат възможност да открият своя път към по светъл живот. Само на 8 юни от 18h в зала 13 на ФЖМК. Георги Грънчаров ще представи дебютната си стихосбирка "Пътуване към светлото". Знаете какъв успех имаше премиерата в Ботевград, така че елате, за да го повторим. Очакват ни много изненади.





Промоцията на стихосбирката "Пътуване към светлото" - Ботевград
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

  1. Тези двамата сигурно тебе гледат така унесено, а?

    ОтговорИзтриване
  2. Друго си е да си харизматичен, нали ;) Но с ръка на сърцето си признавам, че в София Стела води много по естествено. Ако имаше атмосферата от Ботевград, всичко щеше да е перфектно.
    п.с.Пишете си имената ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ммм.. И аз много харесах как води Стела, но за атмосферата и особено публиката в Ботевград ти си беше най-подходящ! А и защо трябва да сравняваме - и двамата сте страхотни! Пък и още по-хубаво, че се получи различно.
    А, да - оная унесената:):):)

    ОтговорИзтриване
  4. Abe Al-x4o pishe ti kolejkata Bistra!seti li se :-P Abe ot kude moga da si zakupia proizvedenieto na izkustvoto na nashia Joruel??
    Gledam navsiakude iz blogovete se za tva se govori i pishe...iskam tazi knijkaaaa :-)!

    ОтговорИзтриване