20 декември 2006

Приказка за трите снежни човечета...


Имало едно време три снежни човечета. За другите те били три смешни човечета. Всъщност всички им се радвали. Понякога били забавни с номерата, които погаждали на другите, понякога с безсмислените си спорове. Общо взето, били готини.
Никой обаче не успявал да проникне по-дълбоко и да открие същността на връзката им. Повечето им познати ги смятали за една от онези групички, които търсят внимание, правейки се на шутове. Никой не разбирал искреността на понякога по детски искрените им закачки.
Тримата мечтаели да са вечно заедно. Подкрепяли се винаги в трудни моменти и никога не оставяли дребните дразги да навредят на приятелството им. Вярвали, дори били сигурни, че силата на триадата ще бъде винаги с тях. На едно нещо се осланяла устойчивостта на техните отношения - това, че при тях "основният базис" винаги стоял здраво на земята и никога не позволявал да бъде разклатен от обстоятелствата.
А времето показало, че ще успеят да постигнат всичко заедно, защото се подкрепяли един друг. И живели щастливи дълги години.


Весела Коледа на всички. Обичайте се и позволете да бъдете обичани.
х4о
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

3 коментара:

  1. Йеее!!!
    И все пак кой е най-готиния Снежко от тия тримцата,ааа? Хахаха, разбира се, че само по този начин - тримата, "основният базис" е в пълния си вид!!!
    Няма какво да говорим, ние сме номер едно! И номер две...

    ...и три.

    ОтговорИзтриване
  2. Дано винаги да си останат такива сладурски снежни човечета, защото много радват всички, които ги обичат!

    ОтговорИзтриване
  3. Много са яки те, то това е очевидно!И хубавото е, че няма да бъдат разтопени от слънчевите лъчи! И винаги ще бъдат заедно, защото всеки един от тях е важен елемент от едно голямо цяло!

    ОтговорИзтриване