01 януари 2007

Не сте сами!

През изминалите няколко години външната политика на България бе и успешна, и неуспешна. Успехите й бяха успехи за Държавата - доведоха до присъединяването на страната към Европейския съюз, а неуспехите - за народа. Именно заради това сега в либийски затвор лежат българки, които ги очаква екзекуция.
Има едни хора, на които през определен срок от време гласуваме доверие и делегираме права да ни управляват. За последните 17 години (а и повече) те са едни и същи и винаги са доказвали, че не владеят изкуството, наречено политика. Заявявам го - в голяма степен вина да се стигне до това положение имат и родните политици.
Затова пак дойде време да покажем, че не оставяме никого да се подиграва с българския народ. И в крайна сметка ще трябва да се оправяме без дипломатите.
Тук ти поставям един линк, на който е най-подходящата картинка, с която да покажеш, че си съпричастен, да докажем, че всеички сме съпричастни. Можеш да я сложиш на сайта си, като подпис във форумите, да я изпратиш на някого - в България или чужбина. Текстът ще дойде от сърцето ти.

Да им кажем "Не сте сами!"
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

1 коментар:

  1. :P прав си- знаеш ли обаче за мен кое е по важния въпрос- коя вина всъщност е по- голяма? Може да не се съгласиш с мен, но аз съм на мнение, че всички медици работещи в болницата имат вина за епидемията /далеко съм от мисълта за умишлено заразяване и умисъл против Либия/- тяхната небрежност или небрежността на българските политици, които позволиха единствено български медици за бъдат обвиняеми в този процес? И каква кампания е всъщност това- за спасяване на медиците или отчаян опит на политиците да въздействат чрез поредният си закъснял, отчаян опит чрез публичността да повлияят по някакъв начин ??? Всъщност затова съм леко резервипана към тази кампания. Чао и лек ден :)

    ОтговорИзтриване