18 март 2007

New Ice Age

Формула 1 се раздели със своя голям шампион. В "Година първа след Шумахер", както много медии по целия свят наричат започналия преди няколко часа състезателен сезон 2007, имаме обаче нова звезда на бяло-черния кариран небосклон. Дойде истинският миг на Kimi Raikkonen a.k.a. Iceman.
1:25:28.770 е цифрата, която съпровожда първата победа на Кими за новия му отбор. Точно толкова бе необходимо на финландеца да докаже, че и тази година "черните кончета" ще се борят докрай за титлата срещу отново силния тим на Макларън, окрилен от идването на световния шампион Фернандо Алонсо и младата надежда Хамилтън. Рено също показаха, че не са за подценяване, а съпротивата от страна на Renault, Toyota и BMW отново ще е изключително засилена по традиция.
Едно е сигурно - в началото на новата Ледена епоха Райконен има подкрепата на стабилния и изключително опитен Фелипе Маса и гениалния Жан Тод.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

1 коментар:

  1. KIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
    All hail the ICEMAN!!!
    A new age is about to take over - an ICE age!
    Ferrari RULZZZZZZZZ

    The driving "new school"- headmaster - Kimi Raikkonen, classmaster- Felippe Massa

    Alonsuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ОтговорИзтриване