14 април 2007

Котаракът без чизми

Сигурно знаеш, че науката за кучетата се казва не кучология, а кинология. И с котките нещата стоят по подобен начин - коткологията всъщност се нарича фелинология (въпрос за 3000 лева в "Стани богат", примерно). Ако си любител на мъркащите животинчета, то със сигурност тази събота и неделя програмата ти е запълнена.
Защото на 14 и 15 април 2007 г. в Музея “Земята и хората” ще протече 11 и 12-та Международна фелиноложка изложба на Националната федерация по фелинология под патронажа на Европейската Федерация по Фелинология FIFe. Всички участници ще се борят за награди и купи, което означава, че борбата ще е наистина сурова. Има наистина какво да се види, а входът е направо символичен - 2 лева за възрастни и левче за деца, учащи и пенсионери. Можеш също така да си снимаш на воля.

Както направих аз. И сега ще ти подаря моя намръщен любимец.


Имаше и самотни души, които търсеха своята половинка. Господарите на Бюти и Чочо обаче бяха единодушни, че те нямат общо бъдеще. Друг един пък беше доста развълнуван. Кръстих го "Котешкия тарзан".Разбира се, всички тези котки по нищо не може да се сравняват с Пенчо и Тренчо, но това е друг въпрос. Не всички на света са перфектни. Ето и последните два "филма" на "новите звезди на българското зоокино" (Така поне твърди за двете котета личният им продуцент и PR, склонен съм да му вярвам).
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

 1. Много е гадно, че са в клетки, горките животинчета! Ама няма как..
  Кога има изложба на кучета?

  ОтговорИзтриване
 2. За кученца не знам, но в средата на май има за екзотични животни. каквото и да означава това...

  И, да, това с клетките е наистина грозна работа. И ако на някои от снимките не се виждат решетки, то е просто защото съм снимал от подходящ ъгъл.

  ОтговорИзтриване
 3. Лискай с бензин и пали тия мРъши! :))))

  ОтговорИзтриване
 4. Ще се глобяваме за тези думи!
  Май и аз да сложа бутон "Неуместен или обиден коментар"...

  ОтговорИзтриване