31 януари 2008

Горещи мацета

Със сигурност е привличала вниманието ти, без значение дали си мъж или жена. Тя носи малка черна рокля или в компромисния вариант - пола.

Походката й е сексапилна, дори на моменти да си личи, че ефектът е изкуствено търсен. Тя обаче държи да изживее своя звезден момент. Вчера може и да е била с най-невзрачния тоалет на света. Днес обаче е царица и всеки на улицата се обръща.
Може би го заслужава - всяка жена е красива по свой начин и умира да бъде забелязана. А тя е овладяла магията. А тази магия е същата като "магията на костюма" при мъжете, дори по-силна.

Малката черна рокля. С или без едноименния парфюм от Avon, всяка жена приковава погледите с този магически атрибут. Не можеш да отречеш, че дори най-добрата ти приятелка изглежда адски сексапилно, облечена във впита по тялото й рокля. Или пола.

О, да, полата. Тя дори върши повече работа. Аз я предпочитам в червено, може и с шотландско каре. Любимото ми обаче е дискретно тъмносиньо костюмче с тънко бяло райе. Бяла кърпичка в джобчето и изкусителна усмивка. Нали не забравям нищо?
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

2 коментара:

  1. И се събуждаш, а краката ти отвити.....
    иначе като представител на нежната половина и при наличието на толкова много поли в гардероба ми. Да. Жените са лабилни психичекси и имат моменти, в които искат да бъдат забелязани. някой да им се възхищава. Да се почувстват секси, точно както кифличката от долния етаж (водена за хубавицата на квартала). И на никого не е излишно....особено пък на мъжете. Мисля....

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм естет - никога не съм отказвал да гледам красиви жени. И е хубаво да казваш на една жена, че е красива, ако това е факт. Затова флиртът си е един вид комплимент. Мисля, че Орлин Горанов беше казал същото в едно свое интервю наскоро.

    ОтговорИзтриване