18 април 2008

Let the music... Speak!

Напоследък пиша много за музика. Нищо, аз и без това живея предимно с музика. Лошото е, че не обичам да я деля. Не обичам и някой друг да ми пуска музиката. Но ти това много добре си го знаеш.
Винаги съм искал да говоря с... песни. Именно затова много се зарадвах на един от роботите в Трансформърс, който говореше чрез песни от различните радиостанции. Моят идол! Защото понякога една песен казва толкова много неща. Затова си и направих x4o Music Station - да говоря чрез музиката, която ти пускам там.
Слушай смс-тата, но никога не ходи с мен на концерт! Няма да има време за теб. Просто тогава съм напълно Неин. На музиката. По-силно е от мен, а аз никога не скачам срещу сърцето си. Рациото ми е чуждо, дето се вика. Най-много да споделя 2-3 балади, но това е всичко. Другото си е за мен. И за Нея. Но ще се разберем някак.

Така че, нека музиката свири. И говори.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

3 коментара:

  1. Няма нужда от този пост - всички знаем за "влюбването" ти в Музиката... За слушалките в ушите сутрин, обед, вечер, в автобуса и извън автобуса. Лошо няма. Но не винаги... Знаеш какво имам предвид.

    ОтговорИзтриване
  2. Това за мен ли е??? Ок, прощавай, аз пък обичам да споделям! Обещавам - вече няма!

    ОтговорИзтриване
  3. За теб.. хм... не бях се замислял. Едва ли е конкретно за теб, но е И за теб, предполагам.

    ;)

    ОтговорИзтриване