06 юни 2008

Петъчен пиар

Ще ме извинява колегата Боби Кандов от "Капитал", че му крада рубриката, ама няма начин. Ето какво е получил един приятел от друга агенция на пощата си. При нас още не е дошло, но не се съмнявам, че ще пристигне. За всеки случай ще махна имената и координатите.


Uvajaemi Dami i Gospoda,
Nashata frima ......... razpolaga s razlichni muzikalni sastavi:
dua, tria, kvarteti, kameren orkestar, “Brass Bend”, podhodjashti za vseki povod: obshtinski turjestva, kokteili, oficialni vecheri, delegazii, konferencii, firmeni partita na zakrito I otkrito.
Nashi klienti sa firmi, hoteli, restoranti,obshtinite: Plovdiv, Pazardjik, Asenovgrad, Chepelare, Mejdunaroden Panair Plovdiv i t.n.
Nai-novijat ni produkt e "Brass Bend ", koito s atraktivnata si vesela programa, shte vnese strahotno nastroenie na vsjako turjestvo - na otkrito pred mnogobroina publika ili na po-iziskano kamerno parti na zakrito.
Drugoto ni predlojenie e za unikalnijat strunen kvartet "Amadeus" - prekrasni dami v kostumi ot 18ti vek.Pri interes, mojem da vi uzpratim kratko video na kvarteta s attachment.

Rabotim samo s profesionalni muzikanti, utvardeni u nas i v chujbina.

Ako imate drugi idei i jelanija za muzikalnoto oformlenie na vashieto parti, s udovolstvie shte gi osashtestvim!
Za poveche informazija, reklamni materiali i konsultacii, molja ne se kolebaite da ni se obadite.

Изключително ме радва фактът, че не срещам на нито едно място 4 или 6. Иначе офертата си е добра. Ако някой има нужда от музика за карнавала си, контактите се "пазят в редакцията".
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

3 коментара:

  1. Дам, и аз го получих това. Много ме радва идеята, че партита за многобройна публика според колегите може да се правят само на открито, а "камерни партита" - само на закрито. Винаги обаче се дразня, когато ми пращат е-mail на шльокавица, защото се съмнявам, че все още има поща, която да не чете unicode. Обикновено си правя труда при подобни поводи да си пиша текста на кирилица, а после да го транслитерирам - все пак у нас официален език е българският!

    ОтговорИзтриване
  2. А "atraktivnata i vesela programa" на Брас бенда дали включва подхвърляне на тромпети и туби във въздуха? Много бих й се зарадвал. Ай да ги наемем за едно общофакултетско парти за края на годината?

    ОтговорИзтриване
  3. На мен най-много ми хареса община "Mejdunaroden Panair Plovdiv" :)

    ОтговорИзтриване