01 юли 2009

Кой хакна сайта на Станишев?


Съобщението е написано с доста правописни грешки, така че: честито, БСП, успяхте да разгневите с наглостта си младите хора на България! Има малка вероятност и БСП сами да са си направили "хакването", но самите публикации в блога на Станишев, че е имало опити за нападение от "платени хакери" беше сериозно предизвикателство. Отговориха им.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

6 коментара:

  1. Господин Александър Кръстев, къде открихте правописна грешка???

    ОтговорИзтриване
  2. ....камо ли "доста"..

    ОтговорИзтриване
  3. Едната е "оронвате". А другата е "природните и богатства"-пропуснато е едно "н", т.е. "природните ни богатства"

    ОтговорИзтриване
  4. Запетайки и тн видях аз... нищо сериозно, което да ме затрудни да го прочета.

    Все пак кога е станало това нещо?
    А как е изглеждал блога преди?

    ОтговорИзтриване
  5. Преди "блогът" си беше сайт. И сега е така - уж са го възстановили.

    Грешките са и правописни, и пунктуационни. Като за текст от 10 изречения са си доста.

    ОтговорИзтриване
  6. Разбира се че е правилно " природните и " , а не природните Ни ".
    Богатствата са на нея , на Българската природа , а не на корумпираните управници ,както сте свикнали да мислите по митничарски, че всичко трябва да е и ваша лична собственост или поне общо ,което за вас пак значи -"лично моя придобивка чрез приватизация".
    Но другарю комунист,колкото и грешки да има в тоя текст или във всеки друг ,който разобличава комунистическата ВИ мафия, корупция ,пошлост ,безхаберие , дебилска сурогатщина и всички останали атрибути на ВАШАТА власт ,чрез които вие осъществявате геноцид срещу българския народ-то всеки такав текст е добре дошъл на бял свят ,независимо с гршки или не!Недеите другарю комунист да поставяте граматически правила и да дискриминирате правото на всеки човек да разобличава ВАШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ защото ще вземете да попаднете под ударите на международните закони за свобода на словото и печата , а там не се дефинира никаде че който прави литературни грешки не може да протестира срещу геноцида ВИ.Вие трабва да бъдете съдени са геноцид на българския народ и присъдата с грешки или не е една- ГЕНОЦИД !

    ОтговорИзтриване