28 декември 2009

Равносметка... все пак, блогърска

Явно, че няма да си спазя обещанието от онзи ден и ще направя равносметка на годината и тук. Пускам ти видеото от участието ми в сутрешния блок на БНТ1 "Денят започва" заедно с Иван Бедров и Георги Николов.Като за последно тази година май е добре. Забележи какви са прогнозите за събитие на 2010 обаче :)
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

5 коментара:

 1. Полезно видео, така научих за блога на Георги, в който не е писал от май месец :) Той събитията до него месец ли коментира :) Разделяне на годината един вид :)

  ОтговорИзтриване
 2. И аз супер много се учудих на блога на Георги... В първия момент се питах аз ли съм пропуснала някой нов популярен блог, но като видях линка разбрах, че проблема не е в мен... Странен избор на бнт.

  ОтговорИзтриване
 3. Нека има и плурализъм на мненията :) Нещо ляво, все пак.

  А бе, здраве да е. Успешна 2010-а :)

  ОтговорИзтриване
 4. Не са намерили телефона на Илия. :)))
  М/у другото някой да ги информира за 14.01.10, защото май не знаят. Днес пак споменаха 14.01.09, но нищо повече. :)))

  Иначе, Алекс, замислих се за блоговете и за десните партии. Май просто малкото дясно мислещи хора, всички са онлайн. :?

  ОтговорИзтриване
 5. Събинко, не съм съгласен, че десномислещите хора са малко. Просто малко от тях ходят да гласуват. Поради една или друга причина. Или пък гласуват дифузно за различни партии.
  Вероятно има много леви блогове. Но в България разбирането за разликата между ляво и дясно го няма.
  Освен това, блоговете са опозиция, коректив. Досега левите бяха на власт. Ако правителстовото Борисов започне да води дясна политика, ще се появят и много леви блогъри, които да обсъждат.

  ОтговорИзтриване