10 септември 2011

Think Positive

Позитивното мислене не е онова, което се опитват да те убедят - че ще ти донесе несметни богатства и преблаги бъднини. Цъ, цъ и цъ! То е начинът на съществуване, който ти помага да се радваш на живота такъв, какъвто си го направиш.

И понеже напоследък всички си прекарват дните в хейтене (явно ни е стигнало дотам дереджето, не че е за хвалба), днес ще разкажа наколко позитивни неща, които си мисля в последните дни и нощи:

1. Предесенна съботна София е изключително красива и предразполагаща към разходки с добри приятели, с които да си говорите за нещата, които обичате. И още по-прекрасна, когато серията от срещи продължи с любов. Една добра причина да обичаш града, в който живееш, въпреки че не особено много "съграждани" ги е грижа за него.

2. Хората все още не са забравили да се усмихват. Това те топли и те кара да се усмихваш също. Не съм сигурен дали има нещо по-заразно от усмивката (дължи се на огледалните неврони - питайте Митко, който пише дипломна работа за тях (освен positive viber според мен той е и dreamreader), или просто прочетете при Мартин Линдстрьом).

3. Лятото наистина зарежда - виждам много приятели и познати, които се връщат от почивка с мегасилни идеи и силно амбицирани да ги реализират. Мисля, че ни чака много интересна есен.

Тези три неща не само че ме карат да се усмихвам още по-силно, но и ме правят оптимист. Обичам да ми е позитивно, защото ме зарежда.

А ти?

P. S. Чакам да ми поръчате бейзболна шапка с хубав надпис, като например "Позитивно мислещ" - така и така е рядко срещано, поне да се знае, че съществуват и такива хора ;)
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар