04 юни 2013

Възходът на болинките

Бога ми, тази публикация трябваше да е озаглавена 'The Rise of the Polka Dots'. Обаче реших да питам Мила дали словосъчетанието има превод на български и... появи се думата "болинки". Вече се чувствам с 10 IQ-единици по-умен...

Няма как това да е случайно - през последните 2-3 седмици светът е пълен с шарени БОЛИНКИ!

Първо се появи играта Dots за iPhone,после на стената на столичния хотел Sense се появи квадратно пано с шарени точки,а днес видях и обложката на новия албум на 30 Seconds to Mars, който моментално си купих.


Разбира се, не издържах и веднага трябваше да проверя каква е тази хипстърия. И о, чудо! Докато съм на средата на този текст, се оказва, че тези "болинки" всъщност са дело на Деймиън Хърст, онзи младеж с кичозните черепи... Обаче - вълшебно е, дори няма нужда да го коментираме.

Следваща стъпка - polka dot dress за Мила.

P.S. Има и още една стъпка - някой да ми обясни как да синхронизирам купения през iPhone-а албум към iTunes-а на компютъра, понеже не иска... :(
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

2 коментара:

  1. Творбата на Деймиън няма да я коментирам.
    За iTunes - пускаш, отиваш на iTunes Store, логваш се с потребителското си име и парола от iPhone-а, после отиваш на Purchased, което излиза като линк в Quick Links в основния екран, и сваляш музиката.

    ОтговорИзтриване
  2. Не коментирай :))

    Нещо в iTunes-а е проблемът, изобщо не зарежда Store след едно ниво, сега преинсталирам някакви стари инсталации...

    ОтговорИзтриване