29 април 2006

Да покажем, че словото е свободно

Дни на свободното слово - 02 – 05 май 2006

За втора поредна година Факултетният студентски съвет при Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет организира серия от лекции, дискусии и прожекции на авторски репортажи на водещи родни журналисти по повод 3 май – Международен ден на свободното слово. Тази година специални гости са Васил Иванов (Нова ТВ), Мартин Карбовски (Дарик Радио, Новинар), Бойко Василев (Канал 1), Пламен Петков (бТВ).
Откриването и дискусията с Мартин Карбовски съответно на 02 и 03 май ще се проведат в 65 аудитория в Ректората на СУ, а останалите две вечери събитието ще продължи в зала 13 на ФЖМК.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

3 коментара:

  1. Дай инфо, pls, щото взе, че ме предизвика да дойда като участник, сиреч необвързана електорална единица, част от това, което политолъзите наричана от социолъзите "обикновените хора". Въх, как ще ги захапя корифеите на свободното словото (щото им знам тъпите хватки, с които си опавдават заплатите пред работодатели и/или спонсори).

    Тъжното е, че публиката не ги знае. Именно поради това имам желанието да поканиш - заради разобличаването на лъжата.

    ОтговорИзтриване
  2. Разбира се, че си поканена. И можеш да вземеш когото искаш със себе си.
    ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Получих я поканата, благодаря ти. Обаче ми мина хъсът и ще се държа прилично - ще слушкам и ще мисля :)

    ОтговорИзтриване