18 септември 2006

Поглед към бъдещето



Този велик за човечеството ден ще прекарам в писане. Защото следващите 50 години медийната империя "x4o Corp." ще трябва все някак да се развива. А както ми тръгне от днес, така ще е нататък...
Ще пиша по работа, ще пиша и за нещо, което обичам изключително много - книгите, ще пиша и за приятелите си, защото винаги са истински. Ще пиша и за неприятелите, които са имали смелостта да ми кажат в очите, че "не ги кефя", за което мога само да ги адмирирам.
Ще пиша и за хората, които разбраха, че х4о не е случаен (не, че не си знам, де) и с това му помогнаха да върви напред.
Ще слушам... Ще се вслушвам във всеки тон от изключително красивите песни, които си пускам, защото не мога да живея без музика.

Ето и един цитат от песента на Сантра и Кристо - Сила:
Вчера имах сили да се боря,
Днес имам сила да успея...


А освен всичко друго, една от чистачките в блока (май развалих романтичното звучене) си ми каза направо: (малко беше на диалект, но ще попреведа)
"По вода те срещам, така че, мисли му, ако не ти върви в живота!!!"

Красиво е да си добър!
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

2 коментара:

  1. Хиксчо на 20!
    И един чудесен рожден ден, който обедини в сакралното пространство на стая 530 неговите най-близки съмишленици и няколко десетки малки кафяви неканени гости :))))) (шегувка!)

    ОтговорИзтриване
  2. To ne samo hlebarki ima6e tam... me4eta,babi... i MAIMUNI:)abe golqma taifa,deto e the best,spor nqma:)

    ОтговорИзтриване