02 ноември 2006

Like A Virgin...

Днес ми се случиха няколко неща за първи път:
1. Не че е хубаво, ама държа да започна с това: за първи път от доста време пускам смислен пост (онзи за новия президент беше някак в опиянение от чуждата победа).
2. Заваля сняг за първи път тази година. И аз за първи път си спомням да вали сняг на 2-ри ноември. Ей, че пухкаво, тичам да си направя снежен човек ;)
3. Тази вечер за първи път осъзнах и почувствах много силно какво е да станеш жертва на крупна измама. Оказа се, че имам неплатена сметка от около 400 лева към роден GSM оператор, чийто абонат никога не съм бил. Най-"красивото" с влучая бе, че са причинили на баща ми deja-vu, което не е осдобено приятно. Но как да каже, сбъркали са човека. Няма да се заканвам много, но не трябваше първото ми сериозно разследване да бъде точно по мой случай. Е, ще се наложи...
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

  1. Znae6,4e sme s teb!!!moje6 da raz4ita6 kakto na men,taka i na moite vryzki,za da se razni6ti vsi4ko i slu4aqt ti da stane dostoqnie na cqla Bylgariq;)

    ОтговорИзтриване
  2. Ne omjah da razbera na kogo to4no se smee6... Qwno e na Rasko, za6toto az li4no sym za oplakwane...
    Razpolagam samo s 20-minuten audiozapis na neloqlna slujitelka na GloBul, koqto otkazwa da im dade li4na informaciq, koqto imat bez moe znanie. Dokato pyk nejna kolejka im dawa wsi4ko.
    6te se sprawq, zadwijili sme ne6tata!

    ОтговорИзтриване
  3. Пич, чета ти блоговете с някакъв мазохизъм, защото ме забавлява, колко си самовглъбен и фокусиран в собствената си представа за значимост. Пък като те гледам, просто едно лайненце...

    ОтговорИзтриване