06 май 2007

Честитутка

6 май. Хубав ден. Навън пече слънце, а утрото също беше прекрасно. Започна с изпускане на предаването на Роско по БНТ, но пък продължи с няколко прекрасни неща.
Първо си поговорих с Жорко и му честитих именния ден, после направих една прекрасна тренировка във фитнеса заедно с Йолина, научих, че Вики е класирана за финала на риелити кастинга на радио Фреш за водещи и... изчаквам още прекрасни новини.

Та, поставям ти няколко задачки:
1. Веднага влизаш тук и гласуваш за Виктория Карова.
2. Обаждаш се на Жоро или му пращаш SMS за именния ден.
3. Записваш си в тефтерчето другата неделя да станеш в 7.50 да гледаш Роско в една от главните роли в "Яко".
4. Почваш да се грижиш малко повече за тялото си и здравето си, че не може само да се работи като грешен дявол - трябва и малко време за разкрасяване.

Сега - приятно празнуване. И да не прекалиш с агнешкото!*

* Нито едно същество от агнешки произход не беше наранено по време на писането на този пост. За после обаче не гарантирам...
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

5 коментара:

  1. Леле Ал, ма ти направо ставаш за фелдфебел бе мойто момче..бравос:) Ще слушам съветите с изключение на ставането рано.
    Това е свръх природата ми!
    Съжалявам Роско:)

    ОтговорИзтриване
  2. A, и Росиналдо не ми уважава фатмашките съвети за неспане до късно, ама какво да се прави. Той обаче се вслуша за здравето - днес поиска да си купи карта за моята фрупа по бягане ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, веее! Гласувайте за Надетооо!

    ОтговорИзтриване
  4. Лягаме си снощи и се разбираме да бягаме сутринта... аз за първи път се навих. Ама и двамата нещо... не станахме, за да го направим... Каква несериозност... Не че се учудвам на таланта ми да си поспивам мноооого.

    ОтговорИзтриване
  5. Така е, Роско:
    Днес е готвиш да бягаш, утре въобще не можеш да станеш от леглото...

    ОтговорИзтриване