13 февруари 2008

Сърбия... за обмисляне

Утре заминавам за десетина дни за Нови сад, където ще участвам в доста продължителен семинар с Младежката организация на Дружеството за ООН в България, по проблемите на младежта и нейния "empowerment" (ей-това не мога да си го преведа съвсем - нещо за разширяване на правата е май ;). Едва ли е мечтаната екскурзия за мнозина, но за мен си идва точно навреме.
От доста време се чудя как да избягам някъде надалеко с непознати (или поне с един-двама познати), където няма да се напрягам от създавани преди отношения, а ще имам повече време за себе си. Идеална възможност, нямаше как да откажа, макар и да се наложи да вмъкна 10-дневно отсъствие само за един ден. (Ето затова обичам Каките)
Имам за какво да си мисля в моментите, в които не се забавлявам и не се обменям културно. Може и намеренията ми пък да се завъртят на "360 градуса" (хи-хи, обичаш, когато някой каже така, нали?). Със сигурност ще се върна нов. Вероятно по-силен. Гарантирано презареден.

Ето един трейлър за моето завръщане:

Той е х4о. Той не е х4о.
Сега той се завръща. По-чуждестранен от всякога. По-ООН подготвен от когато и да било.
Той е готов на всичко. Обмислил и решен да направи правилния избор.

Тази зима х4о е пораснал. Виж какви изненади ти е подготвил.
Скоро... и на твоето ушенце.

В разпространение от 22 февруари. Часът и мястото знаеш само ти!
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар