19 май 2008

Кака ти и леля ти

Моите каки ги познаваш. Снощи обаче отидох да видя леля ти. Леля ти Кайли. Нещо не бях особено ентусиазиран, а и най-малкото ми желание се изпари в събота вечер, след като в просъница успях да извъртя веднъж и половина последния й албум "Х". Бях почти напълно сигурен, че ако изпее повече от 5 песни от него, ще се тръшна на тревата.
Не стана. Кайлито май изпя 7 нови парчета, но 4 от тях ми бяха поносими. Ей-толкова ми остана, както се казва. Но пък със Зорничка такива танци му ударихме - нито Мирко от Каризма, нито Деси Тенекеджиева, нито Владимир Каролев успяха да скрият усмивката от лицата си. Ама и аз бих се усмихвал - ако някой ми беше казал 2-3 часа по-рано, че ще се забавлявам така - цъ, нямаше да му повярвам грам.
Оказа се, че на кака също не й е харесало чак толкова. Как да стане - първият половин час не успя да се усмихне нито веднъж. После била "засияла", но как да е иначе - 25 хиляди, които я чакат 20 години вече, да крещят "Kylie, Kylie" не е малко. Накрая каза (изпя), че трябвало да бъде много "лъки", ама не й личеше нещо. Да се усмихва малко повечко на хората, не трябва с лошо. Едно е да си звезда, друго е да се мислиш за звезда, но и трябва да можеш да задържаш хората до себе си.
Леля ти още е хубава. Моите каки обаче са по-хубави - усмихват се по-често и обичат по явно. Кайли да се учи от тях и като реши пак да ни пее на стадионче, да се обади.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

  1. Виж сега, усмихваше се мацката, недей да говориш глупости. А и аз най-добре знам, беше точно пред мен. И наистина си сияеше през цялото време. Явно докато си подскачал не си гледал към сцената...

    ОтговорИзтриване
  2. Аз разбирам от усмивки. Нейната досада ме отблъскваше почти през цялото време.

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, звезди - с тях човек никога не знае :) Може нещо да е не е била на кеф, а пък публиката чака шоу!
    А сега сериозно - и аз не бих изслушала всички песни на Кайли в рамките на един концерт, множко ще ми дойде! Затова пък чаааакаааммммммммм Лени :)

    ОтговорИзтриване
  4. Еееех, Лени, Лени... звездо македонска.
    И за тебе ли че се тепаме, и за тебе ли ке умраме!

    АМи да, то дошло. Но преди тва има Уайтснейк и Деф Лепарддддд!
    (Клати глава в нестихващ китарен ритъм)

    ОтговорИзтриване