27 август 2010

Zoho - страхотен онлайн инструмент за вашия бизнес

Докато се ровичках току-що в интернет ми се наложи да открия начин да разгледам няколко презентации, качени на сървър, без да тегля всяка от тях.

Разбира се, първото, което направих, беше да гугълна "view ppt online". Доверих се на първия резултат (Zoho Viewer) и всъщност попаднах на доста амбициозен проект - Zoho, дело на индиеца Сридхар Вембу.



Както виждате, освен гледането на PPT презентции, Zoho ви дава възможност да създавате и обработвате всякакъв вид документи онлайн, да поддържате база данни, да ползвате като обща работна станция за управление на виртуални екипи, да организирате онлайн конферентни разговори и много други.

Наистина, един страхотен нлайн инструмент за вашия бизнес, който се надявам да предоставя достатъчно сигурност на операциите и да се развива добре. Вече има няколко международни награди така че очаквам да стане по-известен и у нас.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

0 коменара:

Публикуване на коментар