08 февруари 2007

www.alexanderkrastev.blogspot.com на 1 година!

Днес блогчо има рожден ден. Става на една годинка.
Парчето е само едно, защото е специално за теб, който и където и да си в момента.
Аз няма да му се насладя. Защото се наслаждавам достатъчно, докато се занимавам с този блог. Защото го правя за теб. Защото го правя за себе си.

Сега ще ти кажа каква е равносметката:
За една година пуснах 96 поста (това е 97-ят, няма да го включвам), на които се "отзоваха" 112 коментара. Каунтърът показва, че средно на ден има по 9 уникални посещения, а на 26 януари тази година цели 62ма души са се прежалили да хвърлят едно око на този блог. Според GoogleAnalytics пък очи мятат чак от Лос Анджелис и Лондон.
Но стига толкова празни цифри. Такава е истинската равносметка: за тази една година чрез блога опознах с много хора. Ти си един от тях. С някои завързахме професионални отношения, с други подсилихме вече съществуващото приятелство. Най-значимото - много живи срещи. Важното е, че се забавлявахме. Имаше критики, имаше и похвали. И така нататък...

Няма да продължавам с баналниченето, но ще заявя, че продължавам да работя по www.alexanderkrastev.blogspot.com със същото голямо желание. Отново ще говоря само когато имам какво да кажа, отново ще казвам това, което мисля. Отново личното мнение ще бъде подкрепено с името. Защото име се гради най-вече с добре построено и аргументирано лично мнение.

Благодаря ти, че стана част от моя свят. Честит рожден ден!

P.S. Наистина ли се просълзих?!?
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

  1. Честито, Блогчо!
    Да те има още много дълги години да си чета в теб по нещичко, като искам да се разнообразя и да разбера какво става с моя добър приятел х4о!
    п.п. Поздрави и от мама!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден, Блогчо!
    Не съм от най-редовните посетители тук, но се радвам, когато имам възможност да почета малко от писанията на моя мил приятел х40!Не спирай да пишеш и да осведомяваш непросветените!
    Поздрави!
    И искаме торта и на живо!
    Йоли :)

    ОтговорИзтриване
  3. Айде пак аз да завърша, отново със задочни пожелания за РД-то на Блогчо.

    Ани в типичния си стил почти му заповяда: "samo polojitelno razvitie", после допълни "a ina4e pojelanieto za blog4o e da bude istinski i iskren, da pravi svoq suzdatel 6tastliv i su6to samiqt blog4o da radva drugite".

    Това е май.

    ОтговорИзтриване
  4. Мила подари на Блогчо кученце за РД-то. Казва се Саламчо. Вижте го тук.

    ОтговорИзтриване