05 март 2007

Новото Ново начало

Май много станаха "новите начала" през последната година-две. Няма да изброявам, защото ще се уморя. Пък и не е лесна работа това постоянно да имаш някакво ново "ново начало". Нищо, ще го преживея.
Този път е "нов" стаж. Ако четеш внимателно Блогчо, знаеш, че от време на време правя забежки към рекламата и PR-а. От днес ще "забягам" малко по-често. Добре, ежедневно. Ама няма лошо в това - занаят (освен че се краде) се взема с много труд и постоянство. А Хиксчо никога не е бягал от тях. Е, говоря за интелектуален труд, да копая не мога.
Та, PRoPR е агенцията. Има голяма вероятност аз да вдигна телефона, ако ти трябва качествено обслужване в сферата на корпоративните дела и връзките с обществеността и медиите. Ако няма кой да ти организира събитието - ние сме насреща. (Почнах веднага с пиара, а ;)

Стига толкова засега. Подробности - когато попиташ лично.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

4 коментара:

  1. Успех!
    С пожелание да очароваш дамите, за които работиш, с таланта и работоспособността си!
    Ще чакам с нетърпение още подробности, Xжурналист4о, Al Pr-40 :)

    ОтговорИзтриване
  2. Естествено, желая ти успех, но няма да скрия, че те виждах по-скоро като журналист - спортен, а не като PR. Но може пък това да се окаже по-добра възможност и шанс за преуспяване за теб... Стани новият Здравко Райков!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Аааа... По-добре не ставай новият Здравко Райков точно! хаха
    Но иначе - успех, колега! ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Не знам какво ви е направил бат' Здравко, ама предпочитам да съм неутрален в тази насока. Да си работи човекът, да си мисли, че създава бъдещето на българския ПР, и да си взема паричките. Това е, на никого не съм душманин.
    А пък за мен, нали съм скромен, ще кажа, че ще работя усилено по онова, което имам да наваксвам, и ще разберем заедно дали ще стане човек (ПР) от х4о ;)

    ОтговорИзтриване