01 юни 2007

Да внимаваме, а?

"Ти гониш" е един филм, който гледах на закриването на тазгодишния София Филм фест и който ме плени истински. "Лентата" (или в случая "стриймингът") е студентска дипломна работа на Николай Мутафчиев в НАТФИЗ и е спечелила конкурс на Фонда на ООН за населението (ФНООН).
Вътре се разиграва драмата на несподелената любов, виждаме и фигурата на лошия плейбой, който в края получава разплатата си. Тук обаче тя е жестока - СПИН. Силно донякъде е и актьорското присъствие - в главната мъжка роля е Владо Карамазов, а Деян Донков раздава напитки в дискотеката. Музиката към късометражния филм е на Димо Стоянов от P.I.F., a саундтракът е в изпълнение на Спенс, който дори се появява в края на лентата.
"Ти гониш" е анти-HIV акция, която си заслужава да видиш. Затова ти я пускам:



Видоефайлът можеш да си изтеглиш от тук.
За Александър Кръстев

Създател на сайта за книги и четене "Аз чета" и PR консултант в PRoPR Агенция. Член на Настоятелството на Читалище.то, преподавател по LinkedIn в НБУ и носител на званието "Рицар на книгата".

Може би ще харесаш и:

3 коментара:

  1. филма е стряскащ...от време на време се сещам за тези неща...но лесно после се забравя,а пък трябва се припомня.

    ...мерси...

    ОтговорИзтриване
  2. Ми... като се има предвид, че не си падам особено по one night stand-отношения, не ми е особено лесно да го забравя това. Ама , знаеш, има всякакви хора. Просто наистина трябва да се пази човек.

    И, Andy, Моля!

    ОтговорИзтриване
  3. Филмът е много добър!
    Може би най-качественото от всичко късометражно, което изгледах напоследък. Пипнат отвсякъде, даже и Спенс пасва идеално.
    Само дето е депресарски по дух, но едно арт "внимавай!" може да бъде полезно.

    ОтговорИзтриване